mandag 7. desember 2009

Hersjøen


Det mest brukte vannet i Ullensaker, som huser stor fisk.

Arter:
Gjedde - Mye smått som har minket litt i mengde og økt litt i størrelse. Fisk over 10 kan forekomme, men anses som meeeeget usannsynlig.
Abbor - Mye fin abbor som kan nå god størrelse, fisk over 1500 kommer med javne mellomrom. Kan være meget tricky om vinteren men om sensommeren er visse steder i sjøen anset som bænkers etter kilosfisk av visse "travere".
Mort - Mye mort med stedvis store individer. Målrettet fiske burde resultere i fisk rundt halvkiloen.
Laue - "GROSE". Monstersize på laua i dette vannet og for alle som vil ha en lettvin fersk specimen så har dere en bænker i dette vannet.

Ellers kan det opplyses om at vannet er leit å få fisket fra på sommerstid, båt bør sies å være nødvendig men hverken lett å få tak i eller sette ut.

4 kommentarer:

 1. Har dere noen tips til gode plasser etter stor abbor og mort på Hersjøisen?

  SvarSlett
 2. Hei. Har sendt med PM på FS :)

  SvarSlett
 3. Har dere noen tips til gode plasser etter stor abbor og mort på Hersjøisen?

  SvarSlett
 4. Hei har ikke vert innom og sjekka kommentarer på noen dager. De større abborrene kan du få pelagisk eller rundt kanten på den nedsunkne øya i sør. Ellers er det muligheter ved de fleste sivkantene inn mot land, men der er det som regel mye plagsom gjedde. Mort finnes over hele, men sivkanten langs jordet i nordenden har levert mye og til dels stor mort.

  SvarSlett