onsdag 21. mars 2012

Første turen ut med quiverstanga! Ny pers på harr..

Fikk plutselig en mulighet til å fiske noen timer idag, og fant fort ut at jeg ikke orket møkkete elv eller isfiske, så turen gikk til et sted med klart vann og muligheten for å få harr over kiloen.
I fjor hadde jeg vel et sted mellom 10 og 15 fisketurer etter harr for å prøve å nå målet om å lande en harr som var over kiloen, men endte opp med mange fiske i mellom 500-700 gram.

Jeg var på fiskeplassen ved 11-tiden og det første som skjer er at fiskehoven blir ødelagt i feste, så hvis jeg fikk fisk så kunne det kanskje bli problematisk å få landet fisken. Det gikk noen timer uten et eneste napp, så jeg begynte å bli litt små lei. Skulle dette også bli en av de mange resultatløse turene i det siste?
Rett etter et litt lengre kast hadde jeg plutselig litt aktivitet i stangtuppen og jeg gjorde tilslaget og kjente at jeg hadde en grei harr på kroken. Hovingen av fisken gikk egentlig veldig lett, så min bekymring rundt dette var egentlig grunnløs.!
Dagens første harr veide 740 gram og var 43 cm lang.



Etter dette var det veldig rolig i en god periode, men plutselig hadde jeg litt aktivitet i stangtuppen igjen. Jeg gjorde et tilslag men fant fort ut at det ikke var noe fisk på. Jeg sveivet fort opp og rettet litt på marken før jeg kastet ut i det samme området som jeg hadde litt aktivitet tidligere og etter noen minutter var det liv i stangtuppen igjen. Jeg satte tilslag, og kjente med engang at dette var en større fisk en den jeg fikk tidligere. Jeg turte ikke å tenke noe særlig om hvor stor den var, siden jeg konsentrerte meg veldig om å ikke gjøre noe tull slik at fisken skulle dette av. Når den nærmet seg land så jeg at dette var langt større fisk enn min tidligere pers.! Fisken veide 1120 gram og var 51 cm lang.!


1120 gram og 51cm lang.


1120Gram!!!!


Etter en liten tur på land, var fisken klar for å svømme tilbake for å spise seg større.


Harren var så hyggelig at den lot seg bli tatt et siste bilde av før den svømte videre.

1 kommentar:

  1. Grattis!

    Fortjent siden det gikk så dårlig på Jaren :)

    SvarSlett