mandag 19. mars 2012

Mange turer med dårlig uttelling!

Det har vært dårlig med oppdateringer av bloggen for min del i det siste, selv om jeg har hatt en satsingsperiode etter både gjedde og sik. De siste 12 dagene har jeg hatt 6 turer til Jarenvatnet med dårlig uttelling, både på sik og gjeddefronten. Den største gjedde jeg fikk på disse dagene veide 4.8 kg. En dag hadde jeg et godt mortefiske på Jarenvatnet og endte opp med to stykker som veide over 400 gram, der den største veide 460 gram og var 32 cm lang.

Etter en del trege dager på Jaren så måtte jeg finne på noe annet og da endte jeg opp med å prøve litt etter gjedda i Nitelva og har hatt tre turer hittil med bare smågjedder. Men det er fortsatt veldig tidlig, så jeg kommer til å ha flere turer ned til elva for å se om jeg kan lure opp ei gjeddepurke etterhvert.

Jeg skal prøve å oppdatere bloggen litt oftere fremover, men det er litt vanskelig å skrive rapport om turer når fisket har vært så trått som det er nå.

2 kommentarer:

  1. Strøken avkrokingsmatte! :-) Mye bra lesing på sidene deres.;-)

    SvarSlett
  2. Du er ikke aleine om å få sniper, og mort på jaren. Vi var ute på søndag og fikk 82 mort, minst 5 av dem var over 300 gram

    SvarSlett